Pređi na glavni sadržaj »

Dobrodošli u Contessa d.o.o.

Trenutno ste na:

Vidite cene u:

Pretraga prema

Kategorija
  1. Frižideri (0)
  2. Zamrzivači (0)
  3. Kombinovani uredjaji (0)

Ostali linkovi

 

Laboratorijski uredjaji

"Desmon Scientific"

Kompanija Desmon Srl je osnovana 1994. godine, od strane porodice De Santis, kao firma za trgovinu opremom za prehrambenu industriju. Nakon dve godine, kompanija je kupila prve proizvodne pogone u gradu Nusco, na jugu Italije, kada je i otpočela proizvodnja profesionalnih frižidera za ugostiteljstvo . Nakon 10 godina Desmon postaje drugi po veličini proizvođač profesionalne rashladne opreme u Evropi. U 2009-oj godini, kompanija je pokrenula proizvodnju novih modela rashladnih uređaja, za laboratorijske potrebe, pod brendom "Desmon Scientific".


"Desmon Scientific" obuhvata čitav spektar laboratorijske rashladne opreme:
- 90 modela vertikalnih i horizontalnih frižidera i zamrzivača, radne temperature od +16 ° , +4 °, -20 ° C , -30 ° C , -40 º C i zapremine od 100 do 2100 litara,
- 250 modela "walk-in" hladnjača čija se zapremina kreće od 2 - 60m³, u varijantama sa jednom rashladnom jedinicom, kao i sa "back-up" sistemom u slučaju otkazivanja primarne rashladne jedinice. "Desmon Scientific" modeli idealni su za čuvanje biomedicinskih materijala osetljivih na temperaturu, kao i za rutinsko skladištenje laboratorijskih materijala u medicini, biologiji, farmakologiji i prehrambenoj industriji .


Desmon Spa se odlikuje kao proizvođač laboratorijske opreme i hladnjača, sa zatvorenim proizvodnim ciklusom koji uključuje obradu sirovina, modeliranje i punjenje kućišta izolacijom, sklapanjem i ugradnjom rashladnih jedinica, završnom montažom kabineta , testiranjem i pakovanjem uređaja. U sopstvenim laboratorijama se konstantno radi na unapređenju aktuelnih modela, kao i razvoju novih rešenja . U proizvodni objekti Desmon Spa se nalaze u Italiji i posluju po ISO 9001 /14001 standardima. Proizvodi se prodaju širom sveta pod sopstvenim ili privatnim oznakama (uslužna proizvodnja uređaja pod drugim brendom) .


 

Uporedi proizvode

  1. Ukloni ovu stavku IndelB YLF 196 fen za kosu
Anketa

Šta Vam je najbitnije prilikom kupovine opreme?